Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

Kis női órák apró csuklóra – Fotógaléria

Címkék: Képek | Női | Klasszikus

27.9.2022 | 4 MIN

A legtöbb modern óra túl nagy neked, a lehető legszorosabban rögzíted a szíjat, és a nagyobb órák egyszerűen nem hízelegnek neked? Higgye el, nem kevesen vannak. Ezért úgy döntöttünk, hogy megkeressük a legjobb, legfeljebb 31 mm átmérőjű kis órákat, hogy megpróbáljuk megkönnyíteni a kisebb órákat kedvelő nők életét... (Vagy legalábbis a választást).

Egy népszerű, megfizethetőbb, tökéletes ár/teljesítmény arányú választás a Festina Swiss Made kollekciója. A kellemes 29 mm-es átmérő mellett a Festina tervezői egy nagyon hatékony képletet választottak ezeknek az óráknak: Swiss Made, időtlen megjelenés és nagyon kedvező ár.

56 135 Ft raktáron

Az óra egyszerű és klasszikus kialakítású, a tiszteletreméltóság bélyegét viseli. A gyakorlatilag karcolhatatlan zafírkristály pedig egy ilyen cseresznye a tetején.

70 205 Ft raktáron

Ez az óra kiemelkedik a fontos eseményeken, ahol meg akarja őrizni a társasági dekoráció legmagasabb színvonalát, valamint egy üzleti találkozón is.

56 135 Ft raktáron

Swiss Made röviden azt jelenti, hogy az órát Svájcban gyártották vagy szerelték össze, svájci óraművel rendelkezik, a gyártási költség legalább 60%-a svájci volt, és a végső ellenőrzés is Svájcban történt.

És a svájci Made nem az egyetlen kisméretű darab, amelyet a Festina kínál.

A csillogó Mademoiselle minden öltözéknek elegáns színt kölcsönöz.

Visszafogott, minimalista és ékszeres árnyalatú. A kristályok a számlap kerületén csak kiemelik a természetes szépséget.

Átmérőjük eléri a 30 mm-t.

A retro modellek, amelyekre a kis méret jellemző, szintén érdekes kiegészítői voltak.

37 845 Ft Az értékesítés véget ért

Azok a hölgyek, akik a petite méretet, az elegáns dizájnt és a praktikumot keresik, semmiképpen ne hagyják figyelmen kívül a Citizen márkát. Óráik többsége éppen csak eléri a 31 mm-es maximumot, és ami még fontosabb – a híres Eco-Drive napelemes órával vannak felszerelve, ami egy hasznos kiváltságot biztosít számukra.

Egy napelemes órával soha nem kell elemet cserélni, mert a napfény táplálja – és nem csak azt. Valójában egy Eco-Drive órának csak néhány percre van szüksége mesterséges fényben ahhoz, hogy egy napot kibírjon.

123 805 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 7.6.)

És ez a nagyszerű bennük, hogy bármilyen fényt képesek energiává alakítani, és teljesen feltöltve akár hat hónapig is kibírják teljes sötétségben.

Ha az órából véletlenül kifogy az energia (pl. ha hat hónapig egy sötét fiókban hagyja), egyszerűen egész nap egy lámpa alatt hagyhatja (ami nem melegít), hogy teljesen feltöltse.

Ennyi, semmi gond.

Rózsaarany színű női karóra – Fotógaléria
23.11.2023
Rózsaarany színű női karóra – Fotógaléria

Az Eco-Drive az "Ecology Drive" rövidítése, amelyet a koncepció ökológiai eredete miatt választottunk. Ez egy olyan technológia, amely energiát von ki az óra működtetéséhez még gyenge fényviszonyok esetén is, és a felesleget egy akkumulátorban tárolja. Az Eco-Drive a Citizen márkára jellemző, és az óráik 90%-ában megtalálható, így nem kell cserélni az elemeket, amelyek ártalmasak a környezetre, ha kidobják őket.

Egy másik márka, amellyel nem fog tévedni, a német Boccia Titanium. A márka különlegessége, hogy minden órája, a toktól a karkötőig, titánból készül, egy hi-tech anyagból, amely számos egyedi képességet biztosít az órának.

42 385 Ft raktáron

Az első dolog, ami feltűnik, amikor felpróbálsz egy titán órát, az az, hogy milyen könnyű. "Nem is érzem, hogy órát viselek!" Hallottam már nem egy vásárlótól. De ami ennél is fontosabb, az anyag hipoallergén jellege miatt a titán órák nagyszerű alternatívát jelentenek azok számára, akik nem tolerálják a nikkelt a bőrükön (ami a 316L rozsdamentes sebészeti acélban is megtalálható, amelyből a legtöbb óra készül).

49 030 Ft raktáron

Bónuszként az óra elegáns, és különösen a finom kiegészítőket kedvelő nők fogják értékelni.

49 030 Ft raktáron

Az egyszerűség és a skandináv minimalizmus rajongói imádni fogják a dán Bering márkát.

69 155 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)

Letisztult stílusának köszönhetően a márka megengedheti magának, hogy szokatlanabb színpalettával kísérletezzen, a letisztult felületek és az egyszerű fogantyúk pedig nyugtatóan hatnak.

A márkára jellemző a finom milánói karkötő is.

Ön is kellemesen retrónak találja a szögletes órákat a kis méretükkel kombinálva? Régen a női órák általában inkább ékszereknek számítottak, így a svájci Tissot Lovely Square óra mindössze 20 mm-es átmérőjével ma is lenyűgöz.

Tissot Lovely Square női karórák fotógaléria – A szögletesek újra divatba jöttek
12.2.2024
Tissot Lovely Square női karórák fotógaléria – A szögletesek újra divatba jöttek

A Tissot úgy döntött, hogy nagyobb figyelmet szentel ennek a bűbájos kollekciónak, így nem csak számos színváltozatot találunk, akár fémből, akár bőrből, hanem pasztellszínekben pompázó pántokkal ellátott szetteket is.

A luxus és az igazi ékszer érzését a csuklón a gyémántos változatok idézik aztán fel.

Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria
12.1.2024
Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria

A Lovely kollekcióban a kerek formájú petite órák is megtalálhatók.

A méret miatt mechanikus szerkezetet nem gyakran látni a kisebb órákban. A kizárólag mechanikus órákra összpontosító Orient Star márka azonban nem köt kompromisszumot.

Műveit házon belül készíti, és hagyja, hogy azok kiemelkedjenek a számlap látószögéből.

Nos, kiskezű hölgyek, ​​megtalálnák közöttük a megfelelőt?

A cikkben említett óra

49 030 Ft raktáron
70 205 Ft raktáron
56 135 Ft raktáron
Megtekintés következő
49 030 Ft raktáron
56 135 Ft raktáron
42 385 Ft raktáron
69 155 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)
123 805 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 7.6.)