Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

Tiszta fehér és elegáns női órák – Fotógaléria

Címkék: Képek | Női | Klasszikus

26.10.2023 | 3 MIN

A fehér a tisztaság és az elegancia színe. És hogy ezek a jellemzők a fehér órákra is vonatkoznak? Szerintünk igen, de győződjön meg róla saját maga. Tekintse meg a tiszta fehér és elegáns női órák fotógalériáját, amelyből azt is megtudhatja, hogyan kell ápolni a fehér szíjat.

Az egyszerűség és a stílusos tisztaság az, ami vonzza a nőket a fehér órákhoz. A Festina pedig megérti a nőket. A kollekcióját is a vonzerőre építette, és ennek egyik bizonyítéka a népszerű Festina Boyfriend.

Foto: Hodinky-365.cz

A Boyfriendek  a tökéletes minimalizmust tartják a kezükben, és szinte minden színváltozatban népszerűek.

A rendkívül dekoratív órákra összpontosító Ingersoll márka a romantikus lelkek számára készített egy finom fehér modellt, amely csiszolt kristályüvegből készült strasszkövekkel van kirakva, amelyek gyönyörűen visszaverik a fényt. Ha pedig a másodpercmutatóval ellátott segédtárcsára koncentrál, akkor egy vicces meglepetésben lesz része.

A fehér szíj a legkényesebb a karbantartás szempontjából - a mindennapi viselet megviseli. Hozzáér valamihez a buszon, fel vesz egy pólót, ami fest...És még ha azt is mondja magának, hogy ilyesmi általában nem történik meg önnel, a fehér pánt egy éven belül elárulja, mivel hajlamos csúnya sárgás árnyalatot felvenni. Hogy hogyan kell gondoskodni róla, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson, azt ebben a cikkben megtudhatja.

A JVD órákat nem szabad kihagynia annak, aki szereti megnézni a piacunk kínálatát.

26 415 Ft raktáron

A JVD elsősorban a megfizethetőség és az egyszerű, áttekinthető kialakítás miatt nyeri el a rajongókat.

17 035 Ft raktáron

Minőségtől és színtől függetlenül a bőr természetes anyag, amelyet erősen befolyásolnak a környezeti tényezők. És mivel a pántot közvetlenül a bőrünkön viseljük, a sárgulás leggyakoribb oka az emberi izzadság beszivárgása a pántba. Ez sajnos minden bőrszíj sorsa. A szíj megfelelő illeszkedése a csuklóhoz segíthet egy kicsit - nem túl szoros (de nem is túl laza). Ideális esetben úgy, hogy a kisujját a csuklója alsó része és a pánt közé helyezi.

Svájc felé tekintve érdekes választás lehet egy Candino óra, amely kedvező specifikációkkal rendelkezik, remek áron és vonzó fehér és arany kivitelben.

57 000 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)

Véleményünk szerint az egyik legszebb fehér női karóra a svájci Certina DS-8 Moon Phase.

A valódi gyöngyházzal berakott számlap bizonyos szögekből felhőkre emlékeztethet, így a holdfázisjelző nemcsak elegáns, hanem szinte költői részlet. A meleg, rózsaarany kezek gyönyörűen kiemelkednek a világos háttérből.

Az izzadságon kívül a víz vagy a nedvesség sem barátja a bőrszíjnak. A bőr olyan olajokat tartalmaz, amelyek áztatáskor a vízmolekulákhoz kötődnek. És amikor a víz elpárolog, ahogy megszárad, magával viszi az olaj egy részét. A bőr ekkor elkezdhet repedezni, törékennyé válhat és elveszítheti rugalmasságát.

A Hamilton a fehér színben is egyedülálló szépséget kínál, a Jazzmastereket a számlapon keresztül a szerkezetre nyíló egyedülálló kilátással kínálva a mechanika szerelmeseinek.

Az amerikai Invicta márka is mer a szokatlan dizájnhoz nyúlni. Egyszerűen nem fél attól, hogy a maga módján csinálja a dolgokat.

A bőrszíjakat nem befolyásolják az olyan tényezők sem, mint a túlzott szárazság, a közvetlen napfény, a por és a füst, amelyek nemcsak a szíj repedezését segítik elő, hanem a szíjak színét is kifakulnak. Tehát ha egy nedves pántot hajszárítóval vagy a napra fektetve akarna megszárítani, jobb, ha nem teszi. Javaslom, hogy hagyja az órát természetes módon megszáradni, vagy tegye száraz rizsbe, hogy kiszívja a nedvességet.

Japánba visz bennünket az Orient márka, amely a fehér női órák kategóriájában is szóhoz jut.

Sajnos a fehér szíjas órák esetében a nagy szépség felelősséggel jár. Még ha követi is a bőrszíj ápolására vonatkozó tanácsaimat, ez nem jelenti azt, hogy örökké az óráján lesz. A bőr még a leggondosabb tulajdonosoknál is elhasználódik, és ha eljön az ideje, szívesen segítünk kicserélni egy újra.

A cikkben említett óra

73 205 Ft raktáron
17 035 Ft raktáron
26 415 Ft raktáron
57 000 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)