A szakértők által kiválasztott legjobb férfi órák (megfizethető áron)

Címkék: Válogatás a legjobbakból | Férfi | Klasszikus

23.9.2022 | 15 MIN

Mindenkinek kicsit más az ízlése. Néha nagyon nehéz eltalálni. Különösen, ha több száz és száz lehetőségen kell végigmenned. Kiválasztottuk a legnépszerűbb megfizethető férfi karórák csúcsát néhány kiválasztott kategóriában. Praktikus, a legjobb ár/teljesítmény arányban, de olyanok is, amelyek egyszerűen boldoggá teszik Önt.

Szerkesztőségünkben gondosan válogatunk, ahol közvetlenül teszteljük őket. Útmutatónk legvégén pedig összefoglaltuk, hogyan és miből válogattunk.

Nem az ár a fő szempont az Ön számára? Akkor tekintse meg a legjobb, árkorlátozás nélküli férfi karórákból álló válogatásunkat:

A szakértők által kiválasztott legjobb férfi órák
21.11.2023
A szakértők által kiválasztott legjobb férfi órák

Cikk tartalma:

  1. Társadalmi
  2. Formális
  3. Hétköznapi
  4. Verseny
  5. Búvár
  6. Pilóta
  7. Katonai
  8. Szabadtéri
  9. Retró
  10. Csontváz
  11. Automata
  12. Kvarc
  13. Digitális
  14. Egyedi

1) Kategória: Társadalmi

Kategória győztese: Festina Swiss Made

Egy társadalmi órának elegánsnak, minimalistának kell lennie. Elég kicsi és vékony ahhoz, hogy elegánsan becsússzon az ing mandzsettája alá, amikor elmész szórakozni.

51 915 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)

Az igazán megfizethető vizekre a Festina Swiss Made-et választottuk. Egyrészt, mert valóban szociális dizájnúak, visszafogottak, és igazán jól fognak mutatni azzal az inggel, másrészt pedig azért, mert több mint tisztességes ár/teljesítmény arányt kínálnak. Zafír üvegük van, amely jobban ellenáll a karcolásoknak, magas vízállósággal és svájci gyártású óraművel rendelkezik.

A formális órák előnye, hogy nem kell olyan magas követelményeket támasztani velük szemben, mint a formális, azaz öltönyös órákkal szemben. Így például egy formális órához választhatsz fém karperecet vagy színesebb számlapot.

Alternatíva: Férfiak számára a Casio Collection MTP-1384 azonnal sikert aratott. Hihetetlen árfekvésű, elegáns és római számokkal ellátott, amelyek egy kis hangulatot kölcsönöznek. Ha pedig valami színesebbet keresel, akkor nyúljon a 2023-as Casio Collection MTP-B145 modellhez.

2) Kategória: Formális

Kategória győztese: Orient Bambino

Minden úriembernek legalább egy tisztán társasági, ha nem egyenesen formális órát kell tartania otthonában. Vagyis egy elegáns, minimalista dizájnú óra, amit egy férfi akkor választ, ha fontos üzleti megbeszélése van, vacsorázni megy egy jobb étterembe, vagy akár színházba. Vagy egyszerűen csak akkor, amikor a munkahelyi dress code ezt diktálja.

Gyakran a társasági órák azok, amelyeken nem érdemes spórolni. De még a megfizethető vizeken is megtalálhatja a tökéletes darabot. Ajánljuk az Orient Bambino kollekciót, amely az órák szerelmesei körében kitüntetett helyet vívott ki magának.

Az Orient Bambino Version7 második generációjára esett a választásunk, amely nem csak egy domború üveggel ellátott, sikeres retro dizájnt kínál, hanem egy házon belüli automata szerkezetet is. Márpedig egy házon belül gyártott szerkezet elkészítése az óragyártás szent grálja.

A házon belüli óramű ennél az óránál azt jelenti, hogy az órát teljes egészében az Orient tervezte, gyártotta és szerelte össze.

Ráadásul számos dizájn és még méret közül is választhat. Keressen inspirációt a fotógalériánkban:

Az 5 leggyakoribb hiba a férfi alkalmi óra kiválasztásakor
29.4.2023
Az 5 leggyakoribb hiba a férfi alkalmi óra kiválasztásakor

Alternatíva: A mechanikus órák gyönyörű történelmi örökséget jelentenek, de ha praktikusabb vagy, akkor nyúlj egy elemes szerkezetű Tissot Traditionhoz.

3) Kategória: Hétköznapi

Kategória győztese: Tissot PRX Quartz

Egy mindennapi óra? Egy olyan, amelyik pólóhoz, farmerhez és vasalt galléros inghez illik? Egy olyan, amelynek karcálló üvege van és elég vízállósága ahhoz, hogy a kézmosástól a zuhanyzásig mindent kibírjon? És ugyanakkor igazán stílusos legyen anélkül, hogy egy egész fizetésbe kerülne? Legalábbis egy ilyet nemrég készítettek Svájcban.

A svájci Tissot-nak sikerült a Tissot PRX Quartz modellben több olyan elemet ötvözni, amelyet nem csak az igazi órarajongók vesznek figyelembe. A hordó alakú tok, az integrált karperec, a könnyed retró érintés és a sokkal drágább benyomást keltő kivitelezés.

De adjunk hozzá zafírkristályt, 100 méteres vízállóságot és egy megbízható svájci óraművet, egy olyan kombinációt, amely szinte soha nem látott ezen az áron. Mindenekelőtt ez teszi ezt a tökéletes órát mindennapi viseletre. Különösen, mivel sportosan elegáns stílusú, így szinte mindenhez illik.

A Tissot számos árnyalatban is kínálja, és néhányuk nagyon lenyűgözött minket. Nézd meg a képgalériánkat, hogy egy keresztmetszetet kapj ebből a zseniális, sportos-elegáns kollekcióból:

Tissot PRX – Fotógaléria a zseniális nosztalgiáról
14.2.2024
Tissot PRX – Fotógaléria a zseniális nosztalgiáról

Varianta Tissot PRX s modrým číselníkem.

Tissot PRX változat kék számlapjával.

Alternatíva: Kicsit más stílusban, de még mindig a sportos-elegáns kategóriában található a népszerű Festina Chronograph, amely már régóta az egyik legnépszerűbb férfi karóra.

Festina Chronograph érétkelés – Ha univerzális partnert szeretne
10.2.2024
Festina Chronograph érétkelés – Ha univerzális partnert szeretne

Tiffany Blue – a rigótojás színének megfelelő óra
10.5.2024
Tiffany Blue – a rigótojás színének megfelelő óra

4) Kategória: Verseny

Kategória győztes: Casio Edifice ECB-900

A sportórák között, különösen a versenyórák, vagy "race watch" kategóriában a Casio Edifice ECB-900 egyenesen győztes. Mert ha dizájnilag nincs is kifogásolni valója, funkcionálisan vitathatatlanul még jobb: stopperóra, visszaszámlálás, világidő váltás és menő háttérvilágítás.

De ami a legfontosabb, hogy van Bluetooth. És ez nem jelent mást, mint hogy párosítod a telefonoddal, és minden beállítás kényelmesen elvégezhető a telefonodon keresztül. Ráadásul még a telefonodat is "lecsengetheted" az órával, és az automatikusan a telefonod idejének megfelelően veszi az időt.

A gondtalansága miatt ez egy totális durranás! Ráadásul napenergiával működik, így nem kell aggódnod az akkumulátor cseréje miatt. És a kivitelezés sem maradhat el. A lunetta csiszolás igazán jó.

Milan, a Watches-365 egyik vásárlója tökéletesen összefoglalta a véleményében:

"Körültekintően választottam, sokáig, és jól választottam. Rengeteg funkció, nagyszerű design. A mobilon keresztüli beállítás hibátlan."

6 LEG: A legnépszerűbb férfi kronográfok (165 000 Ft alatt)
27.9.2022
6 LEG: A legnépszerűbb férfi kronográfok (165 000 Ft alatt)

Alternatíva: A Casio nemrég újratervezte a népszerű ECB-900-at egy kicsit dinamikusabb tokba, az Edifice ECB-950 formájában. Vagy nyúlhatsz a klasszikusabb, de mégis sportos Citizen Sports CA442-hez – szuperül olvasható, bőrön, szoláriummal és annyira személyes!

5) Kategória: Búvár

Kategória győztese: Invicta Pro Diver

búvárok örökzöldek. És nem kell egy vagyonba kerülnie ahhoz, hogy egy stílusos búvárt kapj búvártudással. Az Invicta Pro Diver egy ilyen.

Az Invicta egy olyan márka, amelyet az óraimádók imádni fognak. De a Pro Diver termékcsalád több modelljével a legtöbben alázatosan elismerik, hogy itt az Invictának sikerült egy menő órát készítenie menő áron.

A dizájn bevallottan a híres Rolex Submarinerből lett átemelve. De éppen ezért olyan népszerű. Végül is ez minden klasszikusok klasszikusa, amely szinte mindenkinek jól áll, kortól és csuklómérettől függetlenül.

Ha az elemes kvarcváltozathoz nyúl, akkor néhány ezerért egy tisztességesen megmunkált órát kapsz egy népszerű búvár dizájnban és 200 méteres vízállósággal. Ha az automata változat mellett dönt, akkor is meglepődhet, ha a japán Seiko óraművét talál.

Mindkét esetben egy kedvtelésből történő vásárlásról van szó, de egy olyanról, amely ésszerűen védhető. És néha pont ez a lényeg. Mert akkor ugyanolyan érzésed lehet, mint egy másik elégedett tulajdonosnak, aki itt hagyta nekünk a véleményét:

"Tökéletes kivitelezés, minőségi anyagok, gyönyörű óra. Az árához képest felülmúlhatatlan. Első pillantásra megkülönböztethetetlen egy Rolex-től. Ajánlom." Tomás

Alternatíva: Ha egy igazán olcsó alternatívát keres búvár dizájnnal, magas vízállósággal és megbízhatósággal, mindenképpen nyúlj a Casio Duro-hoz, amelyet Bill Gates is viselt.

KIVÁLASZTOTTUK A 6 LEG: Férfi búvárórák 125 000 Ft alatt
9.4.2024
KIVÁLASZTOTTUK A 6 LEG: Férfi búvárórák 125 000 Ft alatt

Invicta Pro Diver – Fotógaléria a legnépszerűbbekről
5.12.2023
Invicta Pro Diver – Fotógaléria a legnépszerűbbekről

6) Kategória: Pilóta

Kategória győztes: Citizen Eco-Drive Sports CA069

pilótaórák, akárcsak a búvárórák, kortalan klasszikusok, mint sportórák, amelyek soha nem öregszenek meg. A Citizen modellje pedig ezek közé tartozik, különösen fekete színben.

Ez az az óra, ami a férfiakat éjjelente ébren tartja. Ez a már említett fekete kivitelnek köszönhető, amelyről nem fogod elhinni, hogy ennyire feltűnő, amíg nem próbálod ki a csuklódon. A Citizen Sports CA069 egy olyan modell, amelyet a japán óragyártás istene egyenesen a feketére ütött. Szó szerint.

A Citizen a pilótaórákból merített ihletet, így ez egy kiválóan olvasható, letisztult óra lett, nagyon erős sportossággal. Abszolút tökéletességre viszik a sárga részletek, amelyek a feketével kombinálva átkozottul snasszok.

És mivel ez egy Citizen, kiváló minőségű napelemes szerkezetre is számíthatsz. Így az óra a fényből kapja az energiát, és nem kell aggódnod az elem miatt. Az óra átmérője 44 mm, így a márka ideális azoknak a férfiaknak, akik nagyobb csuklójukra keresnek egy jól kinéző órát.

"Az órát születésnapi ajándéknak vettük, és a születésnapos fiú túláradóan elégedett volt." Jarka

6 LEG: Citizen Solar Powered Eco Drive férfi karóra
16.2.2024
6 LEG: Citizen Solar Powered Eco Drive férfi karóra

Citizen férfi karórák képgalériája - Mi mást kívánhatna még?
26.10.2022
Citizen férfi karórák képgalériája - Mi mást kívánhatna még?

Alternatíva: Egy kicsit más pilótaóra a Casio Edifice EF-527D. A bonyolult skálák és a design miatt néha emlékeztetnek néhányan a híres Breitling Navitimerre. De lopott árúak, és egyenesen szenzációsan néznek ki a kézben.

7) Kategória: Katonai

Kategória győztese: Seiko 5 Sportpálya

Egy katonai klasszikus egyenesen a lövészárok-háborúból. Könnyen leolvasható, földszínű színekben, 24 órás jelölésekkel, matt tokkal és megbízható mozgással. Ilyennek kell lennie egy klasszikus katonai órának. A kategória legjobbjai között több mint jó pénzért a Seiko 5 Sports Field.

Ez is lenyűgöz egy kisebb tokkal, ami szintén egy katonai klasszikushoz tartozik, és egy NATO szíjjal, hogy teljes legyen a stílus. Belsejében aztán a 4R automata óramű található, amelyet az átlátszó számlapon keresztül láthatunk.

A Seiko minőségi lumineszcenciát is kínál, és ami a legfontosabb, hogy az órával egy erős pozícióval rendelkező hagyományos márkát kapunk, amelynek nevét minden órarajongó ismeri.

Alternatíva: Ha nem mechanikus, hanem kvarcórát keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Citizen Sports BM847 napelemes órát, amely fantasztikusan olvasható. Vagy tekintse meg a klasszikus katonai stílusú órák legérdekesebb modelljeit tartalmazó válogatásunk más modelljeit is:

6 LEG: Katonai "field" óra (elérhető áron)
27.10.2022
6 LEG: Katonai "field" óra (elérhető áron)

8) Kategória: Szabadtéri

Kategória győztese: Casio GA-2100

Hogyan kell kinéznie egy szabadtéri karórának? Természetes színekben? Az is, de ami a legfontosabb - tartósnak kell lennie. Ideális esetben szinte mindennek. Ebben a tekintetben számíthat a japán G-Shockokra.

Emellett nem sok srác vetné meg a legendás G-Shockokat. Egy vagány játék, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A GA-100 több mint egy évtizede az egyik legnépszerűbb GA-100-as, de mióta megjelent a Casio G-Shock GA-2100, a strapabíróság már nem előfeltétele a G-Shockoknak. És ez az, ami számít.

A vékonyságnak köszönhetően nőtt a viselési kényelem, ráadásul már nem számít, hogy nagy vagy kicsi a csuklónk. Mindeközben a tartósságot egy csepp műgyanta sem rontotta. Épp ellenkezőleg. A Carbon Core Guard technológiának köszönhetően a GA-2100 tökéletes tartós modell a mindennapi viselethez.

A nyolcszögletű lunetta formája miatt kapták a CasiOak becenevet (az Audemars Piguet Royal Oak modellje után), de a népszerűségi ranglistán egyébként is elfoglalták volna a helyüket. A funkciókat tekintve ez egy g-shock alap formájában stopperóra, visszaszámlálás, megvilágítás, világidő és automatikus naptár.

Egyértelműen a teljesen fekete változat nyer – csak egy férfi mindenes. De vannak más színvariációk is, és – a 2021-es év újdonsága – a GM-2100 acél lunettával ellátott modellek, amelyek teljesen más stílust kölcsönöznek az órának. És ami a legfontosabb – 2022-ben megjelenik a GA-B2100 napenergiával működő, továbbfejlesztett Bluetooth változata is.

Model s Bluetooth a solárním dobíjením.

Bluetooth és napelemes töltéssel ellátott modell.

Alternatíva: Minden G-Shock megfelel a tartóssági követelménynek, de ha mégis valami kicsit nagyobbat, rendezettebbet és egyúttal egy kicsit okosabbat szeretne, a GBA-900 jó választás lehet. Vagy fordítva, egy digitális legenda a GW-M5610 formájában.

9) Kategória: Retró

Kategória győztese: Orient Contemporary többéves naptár

Egy retró órának történetet kell mesélnie. Vagy legyen egy időtálló klasszikus, amely nem öregedett az évtizedek során. Vagy ideális esetben mindkettő – mint a mi választásunk.

Az Orient Multi-Year Calendar '65 óta gyártják. El tudja ezt hinni? Valószínűleg Ön is, mert kevesen találkoztak még velük. Talán nagyapánál, apukánál, vagy csak egy klasszikusokért rajongó embernél látta már őket.

Több dolog is fantasztikus ebben a modellben. A nem kényes dizájn, a stílusos naptárfunkció és az automata szerkezet. Mindezt nagyszerű értéken. Ráadásul egy jól ismert óramárkától származik.

Ez ideális ajándékká teszi, ha egy megfizethetőbb órát választ talán egy igazi óraimádónak. Valójában a Multi-Year Calendar lassan kultikus modellnek számít a közösségben.

Orient Multi-Year Calendar s modrým číselníkem.

Orient Multi-Year Calendar kék tárcsával.

Ezekről bővebben írtunk cikkünkben, ahol a csúszónaptár bonyolultnak tűnő működését is ismertetjük:

Alternatíva: Valójában bármilyen vintage darab a Casio-tól. Legyen szó akár az F-91 vagy az A168 digitálisról, akár a CA-53 számológépesről. Ha retrót keres pár ezerért, itt nem tud melléfogni.

10) Kategória: Csontváz

Kategória győztese: Festina Automatic Skeleton

csontvázas órák a számlapon keresztül mutatják meg az óra mozgását. Általában az ilyen órák ára meglehetősen magas, mivel a szerkezet pontosabb beállítását igényli. De még a megfizethetőbb kategóriában is találhatunk érdekes darabokat.

88 495 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 11.7.)

Ezek közé tartozik a Festina Skeleton, amely egy japán Miyota automata szerkezetű óraművet tár fel. Láthatjuk a lüktető lendkereket és a fogaskerék egy részét is. Ezen kívül a modell hátulján keresztben látható egy szemellenző is, így át lehet látni rajta.

Ezután az acél használata a tok és a karperec esetében, valamint a népszerű fekete kivitel előnye, akárcsak a zafír üveg, amely rendkívül karcálló.

Az olcsóbb, mechanikus szerkezetű csontvázak ideálisak a kezdő órakedvelők számára, akik szeretnék élvezni a szerkezet működését. És ha egyszer beléjük szerettél, egy idő után talán a drágább darabok után nyúlsz, amelyeken igazán megmutatkozik a magas szintű óraműves kézművesség.

Alternatíva: Ha viszont mechanikus szerkezetű csontvázakat keres, megfizethető vizeken, akkor ajánljuk, hogy nézzen szét az Ingersoll márkánál, amely kifejezetten a csontvázas szerkezetekre koncentrál.

11) Kategória: Automata

Kategória győztese: Citizen Automatic Tsuyosa

Ha még csak most kezdi az automata órákkal való ismerkedést, valószínűleg nem akar túl sokat befektetni egybe. Ennek van is értelme, hiszen a hagyományos kvartós (elemmel működő) modellekhez képest rosszabb pontosság és gyakran tartósság sokakat végül elriaszt. De könnyen lehet, hogy egy életre szóló szerelem lesz belőle.

A japán Citizen cégnek a Citizen Tsuyosa-ban több olyan elemet sikerült egyesítenie, amit nem csak az igazi órarajongók értékelnek. Élénk színek, hordó alakú tok és integrált karperec.

Mindehhez azonban zafír üveg és megbízható automata szerkezetet is adott, ami ebben az árkategóriában szinte példátlan kombináció.

Az óra kisebb méretének köszönhetően a legtöbb csuklón jól elfér, az 50 méteres vízállóság pedig elegendő a mindennapi viselethez. A számlapok színei és a dátum feletti ciklopsz (nagyítós nagyító) majd a legendás Rolex Oyster Perpetual-t idézheti, de a Citizen Tsuyosa inkább a mechanikus órák világába való belépést jelenti.

A sárga vagy zöld változat a legszembetűnőbb, de a népszerű "Tiffany-kék", vagy éppen ellenkezőleg, a konzervatívabb kék vagy fekete változathoz is nyúlhatunk.

Varianta Citizen Tsuyosa v Tiffany Blue.

Citizen Tsuyosa Tiffany Blue színben.

Citizen Tsuyosa értékelés – Az év felfedezése?
25.10.2022
Citizen Tsuyosa értékelés – Az év felfedezése?

Alternativa: A Seiko 5 vagy az Orient modelljei gyakran ajánlottak, mint megbízható és ugyanakkor megfizethető automata órák. Egyikkel sem lehet hibázni, az Orient Multi-Year Calendar pedig különösen érdekes, retró hangulatú, remélhetőleg soha nem megy ki a divatból.

12) Kategória: Kvarc

Kategória győztese: Casio Wave Ceptor WVA-M650

Egy óra, ami miatt gyakorlatilag egyáltalán nem kell aggódnia. Ez sokunk álma. Ebben az esetben ideális olyan órát választani, amely rádiójel vagy GPS segítségével szinkronizálja az időt. A GPS általában drágább dolog, míg a rádiós szinkronizálással ellátott órát már néhány ezerből is beszerezhet.

Az akkumulátor cseréjével pedig nem kell foglalkoznia, mivel ezek az órák napenergiával működnek, így fény segítségével töltődnek fel. Egy ilyen napelemes akkumulátor aztán beavatkozás nélkül körülbelül tíz évig bírja. A Casio Wave Ceptor WVA-M650 a kategória csúcstartója, amely kevés pénzért sok funkciót kínál.

61 760 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)

Emellett sokan más praktikus funkciókat is kihasználnak, mint például az ébresztőóra vagy esetleg a stopperóra. Ugyanakkor a kialakításuk nagyon sokoldalú, remekül olvashatóak, viszonylag könnyűek és a vízzel sincs gondjuk. Vannak megvilágított és lumineszcens mutatók és indexek is.

Alternatíva: A kategória győztese is bekerült a 6 LEG napelemes és megfizethető árú óra listájába, ahol további inspirációt találhat. Én mind közül a karcsúbb Casio Wave Ceptor Lineage-t választottam.

13) Kategóriák: Digitális

Kategória győztese: Casio Collection AE-1500

A megfizethető digitális kategóriának ezúttal egyértelmű győztese volt. A Casio Collection AE-1500 minden kritériumban – a vidám dizájn, a funkciók, a leolvashatóság és az árcédula tekintetében – sikert aratott.

A dizájn egy kicsit a legendás G-Shockokra emlékeztet, de harmadannyiért. Bár elmarad a tartósságuktól, úgy gondoljuk, hogy az AE-1500 biztosan nem fog cserbenhagyni. Robusztus tokkal, 100 méteres vízállósággal, ami zuhanyzáshoz és úszáshoz is elegendő lesz, és védett műanyag üveggel rendelkezik.

A nagy kijelzővel és számokkal ellátott nagyszerű leolvashatóság pedig térdre kényszeríti Önt. Minden gyönyörűen tiszta, és a funkciók közül használhatja az ébresztést, a stopperórát, a visszaszámlálást, a kettős időt és a háttérvilágítást.

Alternatíva: Lehet, hogy Ön is azok közé tartozik, akik a digitális órákról azt asszociálják, hogy szögletesnek kell lenniük. És talán egy praktikus, tartós órát is keres, amit nem vesz le a csuklójáról. A G-Shock GW-M5600. Vagy talán a digitális órákról Önnek azok a klasszikus vintage órák jutnak eszébe. Mint például a Casio Vintage A168.

14) Kategória: Egyedi

Kategória győztese: Timex The MET Van Gogh

Ezt a kategóriát azért hoztuk létre, hogy kiemelhessük azokat az érdekes darabokat, amelyek egyedi dizájnnal, történettel vagy innovációval rendelkeznek.

Gyönyörű példa erre a Timex modell, amely egy művészi vásznat ábrázol a csuklón. Igen, az óra dizájnját a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban található híres alkotások ihlették.

Vegyük Van Gogh 1887-es neoimpresszionista festményét, az Önarckép szalmakalapban címűt. Van Goghnak akkoriban nem volt pénze modellekre, ezért vett egy jó tükröt, és az önarcképeken gyakorolta a technikát.

Az órán mind a számlapon, mind a szíjon a híres művet látjuk, és még a doboz is egyfajta kartonkönyv formájában, ha kinyitjuk, csak ennek a festménynek a másolatát hozza létre.

A Timex The MET kollekciója minden művészettörténet-rajongónak szól, és azoknak is, akik egyszerűen csak valami kicsit másra vágynak a csuklójukon.

Alternatíva: Hasonló koncepciót találhatunk a Swatch x Centre Pompidou órában is. Egy óra akkor is lehet egyedi, ha kicsit őrült. Mint például az Invicty, ahol Mickey egérrel vagy képregényfigurák alapján készült órákat talál. De legyen óvatos, ha ajándékot keres a DC vagy a Marvel szerelmeseinek.

Hogyan és miből választottunk?

A legjobb férfi órák kiválasztását gyakorlati útmutatónak szántuk. Ezért csak olyan modelleket talál, amelyek jelenleg kaphatók, elérhetőek, és amelyekkel boldoggá teheti magát vagy valaki mást. És ezért tartjuk naprakészen és frissítjük folyamatosan a listát.

És hogy miből válogattunk? A legjobb modelleket a kínálatunkban szereplő márkákból, ismerjük őket, magunk is hordjuk őket, és a kezünket is a tűzbe tennénk értük. Ezért is van a legtöbbjükről részletes véleményünk, ahol mindent megtudhat, amit az órákról tudni kell.

A cikkben említett óra

61 760 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)
88 495 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 11.7.)
51 915 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)