Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

A legjobb női okosórák

Címkék: Válogatás a legjobbakból | Női | Okos

27.9.2022 | 9 MIN

"Jézusom, ez egy műanyag darab. Nem fogom hordani. Valaminek ki kell néznie." Bizonyára nem egy férfi hallott már hasonlót mondani egy órákkal ellátott vitrin előtt. Egy nő a tizenötödik modellen próbálkozik, egy férfi idegesen ütögeti a lábát, ami talán még jobban idegesíti a nőt, mint az, hogy még mindig nem találta meg az igazit. A nők egyszerűen "esztétikus lények", és nem hibáztathatjuk őket. Ezért választottunk ki 6 legelegánsabb és legnőibb okosóramodellt, amelyek megütik egy nő képzeletbeli (vagy nem képzeletbeli?) esztétikai húrját. Ezért választottuk ki a 6 legelegánsabb és legnőibb okosóramodellt, amelyek megütik egy nő képzeletbeli (vagy nem képzeletbeli?) esztétikai húrját.

Ebben a cikkben nem korlátoztuk magunkat az árcédulára. Ha olyan modelleket szeretne, amelyek ára legfeljebb 100 000 Ft, itt a cikk:

A legjobb női okosórák (elérhető áron)
10.10.2022
A legjobb női okosórák (elérhető áron)

(1) Garmin VívoActive 4S – egy sportkocsi elegáns ruhában

Az egyik legnépszerűbb női sportteszt, amelyhez sok hölgy nyúl. A VívoActive 4S nem mondható testben és lélekben sportkocsinak. Ebben az esetben csak lélekben. Az óraház megőrzi az ideális eleganciát. Nincs tele mindenféle felesleges apráságokkal, egyszerűen csak jól néz ki.

74 875 Ft Az értékesítés véget ért

Tudta, hogy minden nő 2 évet tölt az életéből azzal, hogy a pénztárcáját keresi a táskájában? Nem? Talán azért, mert ez nem igaz. De ha valaki utánanézne a dolognak, könnyen lehet, hogy kiderülne, hogy igaz. Ezért ez az óra inkább a Garmin Pay érintésmentes fizetést kínálja. Csak tegye a csuklóját a terminálhoz, és kész.

Az órát egy fényáteresztő LCD érintőképernyő vezérli, és akár egy hét akkumulátor-üzemidővel is büszkélkedhet. A sportos lelkek értékelni fogják a részletes sporttevékenység-figyelést és a zenelejátszót (akár az óra tárolójából, akár streaming szolgáltatásokból, például a Spotify-ból).

A transzflektív LCD az egyik legelterjedtebb okosóra-kijelzőtípus. Állandóan világít, tökéletesen olvasható a napfényben (nem tükrözi vissza a napsugarakat, hanem azokat használja fel saját megvilágítására), és kíméli az akkumulátor élettartamát. Egyesek azonban kissé ízetlennek és kontraszttalannak találhatják.

A Garmin igyekszik minden ízlésű nőnek megfelelni, ezért a VívoActive 4S összesen négyféle színben – fehér, babarózsaszínszürke és fekete kapható.

A Garmin VívoActive 4S alkalmas a sportoló nők számára, akik értékelik az intelligens városi funkciókat.

A Garmin márka igazán részletes sporttevékenység-felügyeletet kínál, és kevés márka tudja felvenni velük a versenyt. Emellett a VívoActive 4S tele van olyan intelligens funkciókkal, mint az érintés nélküli fizetés és a zenelejátszó, amelyeket sok nő értékel a mindennapokban.

Női Garmin okosórák - Fotógaléria a legszebbekről
7.3.2024
Női Garmin okosórák - Fotógaléria a legszebbekről

A modell előnyei és hátrányai a következők:

dicséretes akkumulátor-üzemidővel rendelkezik
a Garminra jellemző részletes sporttevékenység-felügyeletet biztosít
érintés nélküli fizetést és zenelejátszót kínál

nem kontrasztos kijelző

Minden változat Garmin VívoActive 4.

Alternatívaként kínálják a Garmin Venu, amely azonos funkcionális felszereltséggel rendelkezik, de kontrasztosabb és gazdagabb színű AMOLED kijelzővel rendelkezik.

(2) Samsung Galaxy Watch 4 – Az okosság hullámán

Azon kevés órák egyike, amelyeket egy kicsit közelebbről kell megnézni, mielőtt rájönnénk, hogy okos. Vitathatóan pontosan ez a Samsung Galaxy Watch 4 feladata. Talán a klasszikus órákra jellemző forgó acél számlap. Talán az acél általános többségi felhasználása miatt. Talán nem is számít. Egyszerűen csak a Samsungnak jól sikerült.

 

Ezt az okosórát egy digitális forgó számlappal kombinált AMOLED érintőképernyős kijelző vezérli. Sok felhasználó értékelni fogja azt a lehetőséget, hogy közvetlenül az óráról telefonálhat, ha a telefon Bluetooth hatótávolságon belül van. A test zsír-, izom- és vízmennyiségének becslését vagy az EKG mérését is élvezheti (vagy nem).

Az AMOLED kijelző az okosórákban használt második kijelzőtípus. Ezek a kijelzők általában kialszanak, mert nagyon energiaigényesek, és ha állandóan bekapcsolva lennének, az akkumulátor élettartama gyorsan csökkenne. Másrészt az LCD-kijelzőhöz képest erős kontrasztot és színtelítettséget kínál. Az AMOLED kijelző általában visszaveri a közvetlen napfényt, így a kijelző nagyon sötét lesz a napon.

Emellett természetesen nyomon követhetik a sporttevékenységeket, zenelejátszót és érintésmentes fizetést kínálnak a Google Pay segítségével.

Egyesek számára a kétnapos akkumulátor-üzemidő mínuszt jelenthet. De mire számítson. Az óra tele van funkciókkal, és gyönyörűen kifinomult (és energiaigényes) AMOLED kijelzővel rendelkezik. Ehhez valamit fel kell áldoznia.

A Samsung Galaxy Watch egy olyan nő számára alkalmas óra, aki egy igazán elegáns, intelligens funkciókkal teli időmérőt keres, de nincs szüksége a sporttevékenység abszolút részletes nyomon követésére.

A Samsung órája nem kimondottan sporttesztelő, de a sporttevékenység alapvető megfigyeléséhez elegendő. Fő előnyei a városi intelligens funkciók és a különböző alkalmazások széles körű támogatása, amelyekkel gazdagíthatja óráját. Egy másik nagy előnye, hogy közvetlenül az óráról telefonálhat.

A modell előnyei és hátrányai a következők:

elegáns kialakítás
forgatható előlappal szabályozható
hívások kezdeményezése közvetlenül az óráról
érintésmentes fizetés
EKG, nyomásmérés vagy zsír-, izom- és vízmennyiség becslése

csak két nap akkumulátor-üzemidő

A Samsung Galaxy Watch 4 minden változata

(3) Garmin VívoMove 3 – okos egy adag klasszikussal

Analóg kezek és okos belsőségek? Ez is lehetséges. A Garmin egy intelligens partnert is létrehozott a nők számára, akik egy kicsit konzervatívabb megjelenést keresnek, amelyet egy kis klasszikus - óra mutatói hangsúlyoznak. Garmin Vívomove 3. És természetesen hozzáadta a modellhez a szükséges adag eleganciát.

Bár az óra első pillantásra "klasszikus" benyomást kelt, a tokban nem találunk óraművet. Az óra mutatói alatt egy apró AMOLED kijelző található, amely az órát vezérli. Az óra lehetővé teszi a sporttevékenység monitorozását, a zenelejátszó vezérlését a mobiltelefonon, valamint az érintés nélküli fizetést. Ha feleslegesnek találja az érintés nélküli fizetést, a VívoMove olcsóbb, Garmin Pay nélküli változatban is kapható.

Pod analogovými ručkami se skrývá malinkatý displej, který není úplně ostrý, ale aspoň neruší celkový vzhled.

Az analóg kezek alatt egy apró kijelző található, amely nem elég éles, de legalább nem vonja el a figyelmet az általános megjelenésről.

A Garmin VívoMove 3 a Garmin legjobbjait ígéri egy konzervatív tokban, amelyet azok a nők fognak értékelni, akik a régi (egyesek számára jó) klasszikusok rajongói. Ráadásul egyes változatok nem szilikonpánton, hanem szövetpánton vannak, amit sok nő értékelni fog.

azon kevés modellek egyike, amelyek egyesítik az intelligens funkciókat és az analóg mutatót
egy drágább változat érintés nélküli fizetéssel és egy olcsóbb változat anélkül
szövetpántos változat

a rejtett AMOLED kijelző olyan kicsi, hogy nehéz lehet a kezelése
sok hely van az üveg és a számlap között, és az ujjlenyomatok a fényben észrevehetően láthatók

(4) Garmin Venu SQ – Élek, élek és még több él...

A szélek most nagyon menők. A Garminok már az évezred elején is divatban voltak, de az "éles trendet" minden bizonnyal elsősorban az Apple Watch-ok váltották ki. A Garmin sem maradhatott le, és előállt egy stílusos Garmin Venu SQ-val.

[230379]]

Ez az óra a klasszikus Garmin-csomagot kínálja - egy csomó érzékelőt, nagyszerű sporttevékenység-felügyeletet és kellemes bónuszként olyan intelligens funkciókat, mint az érintés nélküli fizetés és a zenelejátszó. Ha azonban feleslegesnek találja a lejátszót, a Venu SQ olcsóbb változatban, anélkül is kapható. A szögletes tokba rejtett akkumulátor 11 napos üzemidőt biztosít.

[[M3724]]

[[M2462]]

Ez egy 2020 évi szeptemberi kiadás, amely nagyon népszerű, és több színváltozatban kapható:  – fekete, szürke, fehér, törtfehér, kék és khaki

A Garmin Venu SQ-t biztosan mindenki értékelni fogja, akinek van érzéke a modern dizájnhoz, amely kihasználja mind a sportfunkciókat, mind az egészséges mennyiségű intelligens funkciókat.

A modell előnyei és hátrányai a következők:

modern négyzet alakú design
a sporttevékenység részletes nyomon követése
két változat – zenelejátszóval drágább, nélküle olcsóbb

az érintőképernyő esetenként rosszabb irányíthatósága

Minden Garmin Venu SQ változat.

(5) Apple Watch 8 – Fogadás az alma biztonságára

Érdemes egyáltalán bemutatni az Apple Watch 8 -at? Ikonokká váltak a területükön, és mindenki fel fogja ismerni őket. Dizájn szempontjából nem tűnnek ki, de mégis van körülöttük egyfajta exkluzivitás aurája.

De funkcionálisan is tele vannak - üzeneteket fogadnak, hívásokat fogadnak, rögzítik a sporttevékenységet, mérik az EKG-t... Valójában szinte mindent, amit a mai okosórák kínálnak. A kivitelezés nagyon magas színvonalú, és minden szépen illeszkedik egymáshoz.

Fontos megjegyezni, hogy ez az okosóra csak az iPhone készülékkel párosítható. De ennek is megvannak az előnyei. A kommunikáció kiváló ezeken az eszközökön, és a telefonján lévő alkalmazások automatikusan települnek az órájára.


Nos, itt van megint az akkumulátor élettartama. A gyönyörű kijelzőnek és a rengeteg funkciónak meg kell fizetnie az árát. Az Apple Watch-ok kétnapos akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek. Mezi plusy a mínusy tohoto modelu patří:

üzenetekre való válaszadás diktálással
a telefonálás lehetősége
nádherngyönyörű kijelzőý displej
érzékelők széles választéka, beleértve az EKG-t vagy a pulzoximétert is
érintésmentes fizetés

rövid akkumulátor-élettartam

Az Apple Watch 7 minden változata.

(6) Garmin Fenix 7S – elegáns tipp

Egy ilyen "csúcs" a Garmin soraiban. A Garmin Fenix 7 modellt annak is nevezhetjük. Legkisebb változata (7S) is a női csuklókra irányul, nem csak kisebb méretekkel, de tetszetős kialakítással is.

Funkcionálisan ezt az órát kevés nő fogja használni. És nem akarom lenézni a nőket, ezt az órát aligha fogja használni bármelyik férfi. Olyan sok funkcióval rendelkeznek, hogy nagyon sokáig tart, amíg a keze végigjárja ennek az órának az összes funkcióját. De valószínűleg ez az egyik legjobb okosóra a piacon, így ha a legjobbat szeretné megvenni a feleségének, kérem, itt van.

A sporttevékenységek nagyon részletes nyomon követése, részletes térképek közvetlenül a létesítményben (beleértve a golfpályák és síközpontok térképeit), hanem egy érintés nélküli fizetési lehetőség és egy zenelejátszó (beleértve az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Spotify). Mindez és még sok más. De ezzel az eszközzel a listázás örökké tartana. Inkább ajánlanék egy véleményt.

A Garminban még ennyi funkció mellett is lenyűgöző tizennégy napos akkumulátor-élettartamot sikerült elérniük.

Több ezer funkciót csomagolnak egy titán tokba szilikon szíjjal kombinálva, amely a Quick-Fit rendszerrel rögzíthető az óraházhoz.

A Quick-Fit rendszer a szíj egyfajta rögzítése az óra lábaihoz. Ennél a típusnál nincs szükség szerszámra a szíj eltávolításához az oszlopokról. A szíj egy speciális "klippel" van rögzítve, amely könnyen eltávolítható, és gyorsan és kényelmesen kicserélheti a szíjat egy másikra. A nők minden bizonnyal értékelni fogják, ha a kiválasztott ruhához illesztik. :)

A Garmin Fenix ​​​​7S az egyetlen modell a listán, amelyet gombokkal lehet vezérelni. Bár ez történelem előtti irányításnak tűnhet, megvannak az előnyei. Próbálta már az érintőképernyőt hidegben, esőben, izzadt kézzel vagy kesztyűben irányítani? Úgy gondolom, hogy az "őskori" vezérlők eléggé csípnék.


A Garmin Fenix ​​​​7S-t olyan sportolóknak ajánlom, akik tisztességesen tudják használni a készülék összes funkcióját. Nos, vagy egyszerűen egy nő, aki szereti és értékeli, ha a (talán) legjobbat birtokolja a piacon. No... Vagy azoknak a nőknek, akiknek annyira szerető férjük van, hogy akár ajándéknak is tekintené (a magasabb ár ellenére). De tényleg megéri a pénzt, nem viccelek. :)

Ennek a modellnek az előnyei és hátrányai a következők:

részletes térképeket
érintés nélküli fizetés és zenelejátszó
kaphatók zafírral és ásványi üveggel ellátott változatok is
megfelelnek a tartósság katonai szabványának

a 63 grammos súly talán túl sok egyeseknek

Minden Garmin Fenix 7S változat

Hat modell jelentős adag okossággal és eleganciával. Tehát Ön szerint melyik működik a legjobban ezzel a két tulajdonsággal?