Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

A legjobb okosórák (elérhető áron)

Címkék: Válogatás a legjobbakból | Férfi | Okos

10.10.2022 | 4 MIN

Kiválasztottuk az 5 legjobb okosórát 2022-es évre, amelyek ára 100 000 Ft alatt van, valamint néhány kérdéssel segítünk kiválasztani a megfelelőt.

A kínálatban szereplő összes óra rendelkezik pulzusmérővel, lépésszámlálóval és GPS-szel az útvonal rögzítéséhez. Így nem kell állandóan a töltés miatt aggódnia, az akkumulátor élettartama legalább 6 nap, és a víz miatt sem kell aggódnia, mivel legalább 50 M-es vízállósággal rendelkezik. Ezek mindegyike képes vezérelni a telefonon futó zenét, és megmutatja az összes értesítést.

Szeretne még jobbakat látni? Nézze meg a cikket, ahol nem határoztunk meg árplafont.

A szakértők által kiválasztott legjobb okosórák
27.9.2022
A szakértők által kiválasztott legjobb okosórák

Ez az okosóra párosítható lesz a telefonjával?

Ebben a választékban nincsenek olyan okosórák, amelyek nem jönnek ki egy bizonyos márkájú telefonnal.

A Huawei telefonokkal itt-ott akadnak problémák, de általában a telefon helyes beállításával megoldható.

Mi a helyzet az Apple kedvelőkkel? Nem kell aggódnia. Minden okosórát teszteltem az iPhone-ommal, és nem volt semmi probléma. Az egyetlen korlátozás a Garmin órák esetében van. Az iPhone-nal együtt nem lehet előre beállított válaszokkal reagálni az értesítésekre.

A legjobb választás sportoláshoz?

Mindenképpen a Garmin Forerunner 55. Ezt a modellt úgy alkották meg, hogy egy sportoló izzadt csuklóján feküdjön. Minden hozzá van igazítva - 14 napos akkumulátor-üzemidő, 37 grammos súly, gombokkal történő vezérlés (az érintőpad rossz vízzel, izzadsággal és kesztyűvel együtt), fényáteresztő kijelző (közvetlen napfényben nem fogod látni a kijelzőt) vagy VO2 Max becslés.

67 060 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)

Ezenkívül megmutatja, hogy mire kellene edzenie minden nap, kiszámítja a regenerációs időt, és rendelkezik egy praktikus PacePro funkcióval, amely kiszámítja az ideális tempót az útvonal magassági profilja alapján.

Mi a VO2 Max és hogyan lehet növelni?
27.9.2022
Mi a VO2 Max és hogyan lehet növelni?

De ha inkább hegyi vagy terepfutó vagy, akkor az Amazfit T-Rex 2-t ajánlom. Rendelkezik az összes érzékelővel, például barométerrel (a magasságmérés rögzítéséhez), iránytűvel vagy pulzoximéterrel. Ezenkívül olyan fejlett edzésfunkciókkal is rendelkezik, mint az edzésterhelés, a regenerációs idő, a VO2 Max becslés stb.

87 385 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)

Én a Garmin Venu SQ és a Xiaomi Mi Watch tekintem ilyen boldog középútnak. Ez az óra sok mindent rögzít az Ön számára, de az eredmények nem olyan részletesek, mint a fenti modellek esetében. Ráadásul mindkettő érintőképernyős, ami sportolás közben kissé trükkössé teheti az irányítást.

Ez a cikk a sportfunkciókkal rendelkező okosórákról szól. Ha egy tiszta sporttestről van szó, nézze meg itt:

Azt hiszem, az Amazfit GTS 2 2 valószínűleg a legkisebb sportember. Mind megjelenésében, mind funkciójában ez az óra inkább a városi utcákra van hangolva, mint a sportos oválra vagy a hegyekre. De az alapvető megfigyeléshez tökéletesen elegendőek.

  • A legjobb választás sportolók számára: Forerunner 55, Amazfit T-Rex 2
  • Nagyszerű választás sportolóknak: Venu SQ, Mi Watch
  • A szabadidős sportolók számára: Amazfit GTS 2

Szeretne egy okosórát a telefonja kiterjesztéseként?

Győztes? Amazfit GTS 2. Ezek az egyetlenek (ebből a választékból), amelyekkel hívást kezdeményezhet, és ezt a funkciót egyre több felhasználó kéri. Ezenkívül beépített zenelejátszó is van (akár 600 dal).

57 770 Ft Az értékesítés véget ért

A Garmin Venu SQ szorosan mögötte van. Telefonálni nem tud vele, de érintésmentesen fizethet, ami egy nagyon szép funkció. Ha felárat fizet a drágább változatért (ez 95 000 Ft-nál kezdődik), akkor egy streaming szolgáltatásokat (Spotify, Deezer stb.) támogató zenelejátszót is kap. Ők az egyetlenek a választékunkban, amelyeknél lehetőség van gyors válaszok beállítására az értesítésekre (iPhone-nál nem működik).

Más modellek az értesítések megjelenítésére és a telefonról történő zenei vezérlésre korlátozódnak. Semmi több, semmi kevesebb.

  • A legokosabb választás: Amazfit GTS 2, Garmin Venu SQ
  • Intelligens alapok: Forerunner 55, T-Rex 2, Mi Watch

Az akkumulátor élettartama a legfontosabb az Ön számára?

A 16 napos akkumulátor-üzemidővel a Xiaomi Mi Watch a győztes. Fontos megjegyezni, hogy a kijelző ezen az órán kikapcsol (de ez AMOLED, így szép színekkel rendelkezik).

50 005 Ft Az értékesítés véget ért

A Garmin Forerunner 55 14 napos akkumulátor-üzemidővel szorosan mögötte áll, amelynek kijelzője nem alszik ki, és folyamatosan bekapcsolva marad. Ha belegondolok, hogy egy 85 000 Ft alatti óráról beszélünk, a 14 napos akkumulátor-üzemidő valóban lélegzetelállító.

Az Amazfit T-Rex 2 nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, amely okosóra üzemmódban 10 napig tart. De hozzáadott értékként hozzátenném, hogy több katonai szabványnak is megfelel. Mit jelent ez? Ezt az órát nem lehet csak úgy összetörni.

A legalsó lépcsőfokokat az Amazfit GTS 2 (egy hét) és a Garmin Venu SQ (6 nap) foglalja el. Jestli je to málo? Határozottan nem. Általában azt a szabályt követem, hogy 4 napnál hosszabb idő alatt minden tisztességes. :)

  • Szuperemberek az állóképességben: Mi Watch, Forerunner 55
  • Nagyszerű akkumulátor-üzemidő: az Amazfit T-Rex 2
  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő: Amazfit GTS 2, Garmin Venu SQ
Melyik okosóra tetszik a kínálatból a legjobban, és mi győzné meg arról, hogy megvásárolja? Vagy szerinted egy másik modellnek is helyet kellene kapnia ebben az ötös toplistában? Írja meg nekünk a hozzászólásokban. :)

A cikkben említett óra

Kedvezmény 6% -ig 31.5.
62 370 Ft raktáron
87 385 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)
62 370 Ft raktáron
67 060 Ft raktáron
67 060 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)
87 520 Ft raktáron
54 555 Ft nem elérhető
54 555 Ft nem elérhető
51 430 Ft nem elérhető
92 025 Ft nem elérhető
Megtekintés következő
50 005 Ft nem elérhető