Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

A legjobb női okosórák (elérhető áron)

Címkék: Válogatás a legjobbakból | Női | Okos

10.10.2022 | 4 MIN

A legokosabb, a legjobb, a legszebb és 85 000 Ft alatti árcédulával. A parancs egyértelmű volt! Nem fogok feleslegesen időzni, és rögtön rátérünk a megfizethető női okosórák választékára.

Ebben a cikkben ötezerre korlátoztuk magunkat, de van olyan cikkünk is, ahol kicsit lazítottunk az árkorlátozáson.

A legjobb női okosórák
27.9.2022
A legjobb női okosórák

Garmin Venu SQ - Sportos lélek szögletes kabátban

A négyzetek most nagyon menők, ez nem kérdés. Ezt a trendet valószínűleg az Apple indította el, de a Garmin sem maradhatott le, és felajánlotta a Garmin Venu SQ, amely több kulcsfontosságú tulajdonságnak is megfelel - vonzó, elegáns, elég okos és nagyon megfizethető.

A Venu SQ nem csak szögletes tokkal rendelkezik, hanem a modell általános koncepcióját hordozza - a sport és az okosság határán dolgozik. A sportos belek (akár funkcionálisan, akár az érzékelők tekintetében) szépen ellensúlyozzák az olyan városi funkciókat, mint az érintés nélküli fizetés. Ha néhány száz forinttal többet fizet a Music verziót, akkor olyan zenelejátszót is kaphat, amely támogatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Spotify.

Női Garmin okosórák - Fotógaléria a legszebbekről
7.3.2024
Női Garmin okosórák - Fotógaléria a legszebbekről

Mondhatnám azt is, hogy ez a modell ötnapos akkumulátor-üzemidővel, tisztességesen kifinomult LCD-kijelzővel vagy még egy aprócska mobilhoz képest is józan mérettel rendelkezik, de ezt teljesen felesleges lenne leírni. Mindaddig, amíg ez a darab éles, csinos és elég okos!

A modell előnyei és hátrányai a következők:

szögletes modern design
Garmin-specifikus sportfunkciók
zenelejátszóval és anélkül

az érintőképernyő kissé zavaró lehet sportolás közben

Amazfit GTR 3 – A méret számít

Az isten szerelmére, az óra 46 milliméter átmérőjű, mit kezdene egy nő egy ilyen óriással? De az átlag az egyik fő oka annak, hogy ez az óra itt van. Sok nő kedveli a nagy órákat. A Amazfit GTR 3 nem csak a középszerűség kedvéért van itt. Elsősorban hihetetlen felszereltségükkel és undorítóan ésszerűtlen árcédulájukkal (jó értelemben) érdemelték ki a helyüket.

53 790 Ft Az értékesítés véget ért

Ha a kinézet nem nyűgöz le, akkor a kijelző fog lenyűgözni, amely körülbelül annyi pixellel rendelkezik, mint a cseh államkassza hiánya. Tehát sok.

A kezelőszervek kényelmesen, forgatható koronával vannak kialakítva, ami teljes újdonság az Amazfit világában.

Személy szerint a PRO verziót ajánlanám, amely a telefonhívások, a zenelejátszó és a 4 nappal hosszabb akkumulátor-üzemidő opcióval is rendelkezik (a normál hat naphoz képest).

A modell előnyei és hátrányai a következők:

az akkumulátor élettartama
gyönyörű AMOLED kijelző
telefon és zenelejátszó (PRO verzió)

nem biztos, hogy illeszkedik egy nő csuklójára

Garmin Lily – Maga a nőiesség

"Készítsünk egy olyan okosórát, amelyet szinte ékszerként lehet viselni" - mondta a Garmin nem sokkal a Garmin Lily megalkotása előtt. És itt van.

Szükséges bármit is írni erről az okosóráról? Hadd mondjam meg egyenesen - nem rögzítik az útvonalát, nem fizet velük. És akkor mi van? Egyébként megfelelnek egy okosóra minden alapvető paraméterének, és valami extrát is kínálnak. Igénytelen és valószínűleg a legnőiesebb dizájn az okosórák világában.

De természetesen ez az óra megmutatja az összes értesítésedet, nyomon követi a napi (és éjszakai) tevékenységeidet... Nos, mindenre, amire egy tisztességes okosórának képesnek kell lennie!

Közvetlenül a számlapon találunk egy érdekes szerkezetet, amely minden színváltozatnál különbözik. A divatos jelleget azonban elsősorban a szíjnak az órához való atipikus rögzítése adja.

A modell előnyei és hátrányai a következők:

nagyon eredeti design
számplapszerkezet

egyeseket zavarhat a GPS hiánya

Huawei Watch Fit 2 – Titer, szögletes és olcsó

És itt van a válogatásunk legolcsóbb és legizgatóbb szögletesei- Huawei Watch Fit 2. Ha egy nem feltűnő, mégis vonzó, intelligens darabot szeretne, akkor itt van.

Árcédulája nem haladja meg egy jobb cipő árát, ugyanakkor kiváló felszereltséget kínál pulzusmérő, pulzoximéter és még GPS formájában is. És nem mondtam, hogy

Mérete ellenére (30 milliméter átmérőjű) a Huawei-nek sikerült elérnie a 10 napos akkumulátor-üzemidőt. Ez a modell valójában nagyon ellentétes. Rengeteg extrát kínál, és nagyon kevés forintot kérnek érte.

A modell előnyei és hátrányai a következők:

ár
gazdag színmegjelenítés
az akkumulátor élettartama
navigáció
a telefonálás lehetősége

az árcédulát tekintve semmi

Garmin Vívomove 3 – Az előre vezető út egy csipetnyi visszaútra utalva

És itt van valami a klasszikusok rajongóinak isGarmin Vívomove 3. Ez a modell azon kevés okosórák egyike, amelyek klasszikus mutatóval és alatta zseniálisan elrejtett érintőképernyővel rendelkeznek. Így első pillantásra lehet, hogy valaki nem is tudja, hogy van egy okosórája.

A Garmin Lily után itt az egyik legnőiesebb női okosóra. Van pulzusmérő, pulzoximéter és természetesen a telefonodról érkező figyelmeztetéseket is megjeleníti.

klasszikus kialakítás
érintés nélküli fizetéssel és anélkül
sok színkombináció

érintőképernyős kezelhetőség

Még mindig nem tudja? Szóval tudassa velünk a hozzászólásokban, hogy mire van szüksége egy órától, és mi tanácsot adunk Önnek. Vagy van valami tippje számunkra az okosórákkal kapcsolatban, amit semmiképpen ne hagyjunk ki? Írja meg nekünk is a hozzászólásokban.

A cikkben említett óra

Kedvezmény 7%
101 595 Ft raktáron
87 520 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)