Fotógaléria a legszebb női órákról

Címkék: Válogatás a legjobbakból | Női | Klasszikus

9.11.2022 | 6 MIN

Egyértelmű, hogy a legszebb női órát. szeretné megvásárolni. Pont. A legjobb óra megtalálása és kiválasztása napokig vagy hetekig is eltarthat. Azok számára, akik még mindig nem tudnak dönteni, és egy kis inspirációra van szükségük, ma egy válogatással készültünk a női kedvencekből különböző kategóriákban.

Ebben a cikkben nem korlátoztuk magunkat az ár tekintetében. A cikk, amelyben az árhatárt állítottuk, az alábbiakban található:

A legszebb női órák (elérhető áron)
16.1.2024
A legszebb női órák (elérhető áron)

(1) Gyémántok – Egy biztos fogadás

Miért válasszon gyémántokkal kirakott órát? Itt az ok megtalálása nagyon egyszerű – a gyémántok gyönyörűek. Fényességük, csillogásuk, fénytörésük és a közmondásos "gyémánt ragyogásuk" egyszerűen összetéveszthetetlen, és egy gyémántokkal díszített óra nagyszerű ajándék lesz.

A gyönyörű Frederique Constant Highlife Heart Beat órán nyolc darab 0,04 ct gyémánt található. De ez az óra nem csak lenyűgöző és mindenekelőtt ötletes dizájnja miatt népszerű, hanem kiváló kivitelezése, zafírkristálya és nem utolsósorban automata óraműve miatt is, amelynek dobogó szívét a hölgy a számlapon lévő betekintőablakon keresztül figyelheti.

A gyémántokkal díszített Frederique Constant meggyőzi a leendő tulajdonos szívét és elméjét. A rózsaarany (PVD) és az acél finom kombinációjában készült változat számunkra a győztes, és nem fog csak úgy elhalványulni.

Magazinunkban megfizethető árú gyémántórák (185 000 Ft-ig), valamint fényűzőbb gyémántórák választékát találja az igényesebbek számára:

Női órák gyémántokkal 185 000 Ft-ig – Fotógaléria
5.12.2023
Női órák gyémántokkal 185 000 Ft-ig – Fotógaléria

Gyémántokkal kirakott női órák – Fotógaléria
23.11.2022
Gyémántokkal kirakott női órák – Fotógaléria

(2) Rózsaarany – Az utóbbi évek legnépszerűbb fémszíne

Tudod, melyik fémszín az in most a divatvilágban? Ez a rose gold, vagy egy meleg rézszín rózsaszín tónussal. Megadja az alaphangot a divatbemutatókon és az Instagramon, és a híres divatmagazinok szerkesztői szerint a rózsaszín-arany trend nem valószínű, hogy egyhamar elhagy minket.

A legszebb rózsaarany női karóra címet a Certina DS-8 érdemelte ki egy egyedülálló, bájos funkcióval – holdfázisjelzővel.

A meleg, rózsaarany mutatók és indexek igazán elegánsan mutatnak a valódi gyöngyház számlapon. Nem is beszélve a vándorló holddal és csillagos égbolttal ellátott részről. Az pedig, hogy a gyöngyház bizonyos szögből felhőkre emlékeztethet, különösen szép látványt nyújt viselőjének.

Rózsaarany színű női karóra – Fotógaléria
23.11.2023
Rózsaarany színű női karóra – Fotógaléria

(3) Nagy karóra – Modern és egyszerű

Az enyhén férfias stílusú, nagyméretű órák leírhatatlan hangulatot árasztanak. És nem csak a szélesebb csuklójú hölgyeknek illik.

Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled rádióvezérlésű 39 mm-es karóra évek óta az egyik legnépszerűbb női karóránk, nemcsak dizájnja, hanem gondtalan megjelenése miatt is.

A rádiójel vételének köszönhetően az óra mindig automatikusan a pontos másodpercre állítja az időt, napenergiával töltődik és számos praktikus funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelkedik az automata naptár vagy az ébresztőóra.

A robusztus felépítésnek köszönhetően az óra 100M vízálló, és elégedett lesz a zafír üveggel is, amely gyakorlatilag karcálló.

6 LEG: Klasszikus női sportórák
7.12.2023
6 LEG: Klasszikus női sportórák

(4) Kis karóra – Kis kezű hölgyeknek

A legtöbb órád túl nagy számodra, mindig az utolsó lyukra rögzíted a szíjat, és a csuklód teljes felületét elfoglaló számlap nem hízeleg? Akkor talán ideje körülnézni a kis női karórák kategóriában.

A varázslatos Tissot Lovely Square nyári szettre esett a választásunk, melynek átmérője mindössze 20 mm. És mivel ezt a darabot nyilvánvalóan karórának – ékszernek szánták, a leendő tulajdonos három tartalék szíjat kap pasztell színekben.

Tissot Lovely Square női karórák fotógaléria – A szögletesek újra divatba jöttek
12.2.2024
Tissot Lovely Square női karórák fotógaléria – A szögletesek újra divatba jöttek

A gyorsváltó szíjnak köszönhetően a hölgy könnyedén, órásmester segítsége nélkül maga is kicserélheti a szíjat.

Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria
12.1.2024
Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria

Kis női órák apró csuklóra - Fotógaléria
27.9.2022
Kis női órák apró csuklóra - Fotógaléria

(5) Fehér óra – Tiszta és elegáns

A fehér a legelegánsabb szín, és valóban minden női kézhez illik, bőrtónustól vagy csuklószélességtől függetlenül. És mindenhez megy.

A legszebb fehér órának a Hamilton Jazzmaster választottuk gyöngyházzal és egyedi félcsontvázas számlappal, amelyen keresztül a belsejében lévő díszített mechanikus mozgás hipnotikus mozgását figyelhetjük meg. A szerkezet kiváló, 80 órás teljesítménytartalékot kínál, így az óra több mint három napig tud működni tekercs nélkül.

A szemüveget zafírkristály fedi, és minden kiemelkedik a nagyobb, 36 mm-es átmérő miatt.

Tiszta fehér és elegáns női órák – Fotógaléria
26.10.2023
Tiszta fehér és elegáns női órák – Fotógaléria

(6) Arany óra – A napfény és a luxus színe

Az arany színű karóra a luxus meleg érzését válthatja ki viselőjében. És mi van, ha a nap arany sugarai megérintik az óra fényes felületét, és csodálatos látvány jön létre, amit az arany kiegészítők tulajdonosai nagyon jól tudnak.

A hagyományos Tissot arany színbe merítette óráját, amivel természetesen egy olyan modellt alkottak, amiről el sem lehet nézni. A Tissot Everytime karórák igazán passzolnak a minimalizmushoz, fényes arany színben.

Arany női órák - Fotógaléria
7.3.2023
Arany női órák - Fotógaléria

Bussiness modell tökéletes.

(7) Klasszikus sportóra – Ha fontos a funkcionalitás

Az a típusú nő, aki reggelente inkább tornacipőt visel a magassarkú cipő helyett, és az egyszerű, sportos megjelenés közelebb áll a szívéhez? A női sportórák nemcsak a külsőségekre, hanem mindenekelőtt a praktikumra, a tartósságra és a "dísztelen" kialakításra támaszkodnak.

A legnagyobb benyomást a legelső Tissot Seastar, tette ránk, amely egyedülálló a női órák világában.

Az esetek 90%-ában búvárórák gyártása férfiak számára történik. De ezek a Seastarok bebizonyították, hogy az egyszerű sportos stílus, a búvárskála és a kiváló tartósság (300 méteres mélységben is ellenáll a nyomásnak!) a női csuklóhoz is illik.

6 LEG: Klasszikus női sportórák
7.12.2023
6 LEG: Klasszikus női sportórák

(8) Titán órák – Elegáns megoldás az érzékeny bőr számára

A nikkelérzékenységgel élni nem kellemes. Különösen akkor, amikor kiegészítőket vásárol. Az igazság az, hogy még a kiváló minőségű sebészeti acélban is, amelyből a legtöbb óra készül, meglepően nagy mennyiségű nikkel található. A megoldás lehet egy titánból készült óra. amely 100%-ban antiallergén. És természetesen elképesztően könnyű.

A legszebb titánból készült órának a finom megjelenése, az üvegkövek csillogása és a gyönyörű pirosító hatású gyöngyház számlapja miatt kedvelt kis Citizen Elegant, választottuk. Ezt a szemüveget gyakorlatilag karcálló zafírkristály védi.

Lehet, hogy nem várnánk túl nagy ellenállást egy ilyen elegáns órától, de ennek az ellenkezője igaz – az óra 100 M-ig vízálló (úszás), a titán anyagát pedig a Citizen's Duratect kezelés védi, amely az órát jól ellenáll a karcolásoknak.

És miért akarod őket még jobban? Ezeket a szépségeket fény táplálja, így nem kell aggódnia az akkumulátor cseréje miatt. Ezért nem javasoljuk fiókba rejteni őket... ami azonban remélem, nem kockázatos egy ilyen sikeres óra esetén.

(9) Könnyen olvasható – Egy gyors pillantás is elég

jól olvasható óra az, amelyik egyetlen gyors pillantással le tudja olvasni az időt. Monokróm és egyszerű számlappal rendelkeznek zavaró elemek nélkül, jól látható és kontrasztos mutatókkal a számlap hátterében, valamint jelölt indexekkel, ideális esetben arab számokkal.

A Certina a hagyományos márkák egyike, és minőségi kidolgozásáról és nagy tartósságáról ismert. A Certina DS Caimano modellben nem csak 100 méteres vízállóságot találunk, hanem egy tükröződésgátló réteggel ellátott zafírkristályt is, amely elnyeli a tükröződést – egyéb tulajdonságok, amelyek növelik a jó olvashatóságot.

A mutatókon és az indexeken is van lumineszcencia. Ezek megkülönböztethetőek, számozottak és a jegyzőkönyvek is meg vannak jelölve. Nem csoda, hogy ez az óra a kategóriájában a legjobbak közé tartozik. Ráadásul nagyon elegánsak és praktikusak, és univerzális kialakításuknak köszönhetően igazán bárhol elférnek.

Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria
8.12.2023
Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria

(10)  Egy óra ötlettel

Az utolsó kategória a kreativitás győzteseié. Eszembe jutott például a játékos és őrült Swatches, Invicty egy mókás Mickey Mouse koncepcióval... de végül egy sokkal finomabb, ám annál fantáziadúsabb részlettel rendelkező óra nyert, amit nem gyakran látni egy órán – a svájci Mido Rainflower egy rejtett lumineszkáló liliommal a számlapon.

Ezen kívül az elegáns órát gyöngyház, gyémántok és különleges lila tónusú bőrszíj díszíti.

Extra tipp: Olyan óra, amelyet párjával párosíthat

Hallottál már a páros órákról? Remek ajándék házassági évfordulóra vagy más alkalmakra, amikor meg akarja mutatni a másiknak, hogy egymáshoz tartoznak. Ezután például egy gravírozott személyes dedikációt ad hozzá az ajándék érzelmi értékéhez.

A páros órákban a klasszikusok dominálnak, amelyek mindkettőnek megfelelnek. A férfi és női Tissot PRX egy hagyományos márka svájci karórái, amelyek ereje az 1970-es évek legendás dizájnjában rejlik. A szálcsiszolt rozsdamentes acél és a kék számlap kombinációja ideális ruhaórássá teszi őket, de semlegességükkel nem zárják ki a "mindennapi viselet" mezőnyéből – az irodába és egy romantikus közös vacsorára egyaránt.

Tissot PRX – Fotógaléria a zseniális nosztalgiáról
14.2.2024
Tissot PRX – Fotógaléria a zseniális nosztalgiáról

A cikkben említett óra