Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

A legszebb női órák (elérhető áron)

Címkék: Válogatás a legjobbakból | Női | Klasszikus | Divat

16.1.2024 | 5 MIN

Kicsi vagy nagy? Sportos vagy elegáns? Gyémántokkal vagy anélkül? A legszebb női órák megtalálása és kiválasztása kihívást jelenthet. Azok számára, akik még mindig nem tudnak dönteni, és örülnének egy csepp inspirációnak, ma összeállítottunk egy válogatást a legnépszerűbb női órákból, amelyek különböző kategóriákban kaphatók.

Ebben a cikkben 80 000 Ft árkorlátot határoztunk meg. A cikk, amelyben nem korlátoztuk az árcédulát, alább olvasható:

A legszebb női órák
9.11.2022
A legszebb női órák

(1) A kövekkel ellátott órák nagyszerű ajándékot jelentenek

Valószínűleg egyetlen oka van annak, hogy strasszkövekkel kirakott órát, válasszon – egyszerűen gyönyörűek. A tökéletesen csiszolt kövek csillogása minden nő csuklóját kifinomulttá teszi, és a kövekkel díszített óra olyan ajándék lesz, amely minden nőt elvarázsol.

A pÉs melyik az az óra, amihez a legtöbb nő nyúl? Melyik az az óra, amelyikhez a legtöbb nő nyúl? A Swarovski strasszkövekkel díszített Festina Mademoiselle gyengéd csillogásának és ékszerméretének köszönhetően régóta tartó alapdarab.

(2) A nagyméretű órák olyan trend, amely nem fog eltűnni

A nagyméretű női órák önmagukban is a legnépszerűbb kategóriák közé tartoznak. Egyszerre merész, könnyen olvasható és egyszerű – amely a nőknek nagyon illenek. Ezért keresik a 38 mm-nél nagyobb átmérőjű darabokat.

Nagy és elegáns női karóra – Fotógaléria
27.9.2022
Nagy és elegáns női karóra – Fotógaléria

A Festina Boyfriend karóra pedig pontosan ilyen. Nemcsak a legkelendőbb női óra, hanem a legkelendőbb óra hazánkban.

Pedig semmi különös nincs bennük – és ez a lényeg. Három mutató, minimalista megjelenés és finom milánói karkötő. Ennyi elég is.

(3) Apró órák vékony csuklóra

A harmadik kategória a kis órák, amelyek nem csak a karcsú csuklójú nőkhöz illenek. Bár a nők körében még mindig a nagyobb órák trendje az uralkodó, kezdjük észrevenni, hogy a női órák egyre gyakrabban kerülnek be a márkák kollekcióiba.

A Bering Classic 11022 egy gyönyörű példa egy kis méretű, kedvező árú órára, amelynek átmérője mindössze 22 mm. A Dániából származó Bering márka a skandináv minimalizmusra és a finom mintákra támaszkodik, amelyek ruhákhoz és tornacipőkhöz egyaránt jól mutatnak.

Az arany kivitel a legnépszerűbb, de számos egyedi színvariációban kaphatók.

Kis női órák apró csuklóra - Fotógaléria
27.9.2022
Kis női órák apró csuklóra - Fotógaléria

(4) Az arany órák feldobják az öltözékét és a hangulatát

Az arany színből készült órák is egyre népszerűbbek. Ragyogása nemcsak bármilyen öltözéket, hanem a hangulatot is feldobja.

Arany női órák - Fotógaléria
7.3.2023
Arany női órák - Fotógaléria

Számunkra (és ügyfeleink számára) a jellegzetes arany bevonat illik az óra minimalista stílusához, amely szép kontrasztot alkot a jellegzetes fényességgel. Egy egyszerű aranyóra, esetleg nagyobb méretben, igazán méltóságteljes benyomást kelt. Mint az arany Invicta Angel 39 mm átmérőjű.

(5) Fehér órák a tisztaság és az elegancia szerelmeseinek

fehér órák mindig nagyon finom benyomást keltenek, és különösen azok az elegáns viselők értékelik, akik a visszafogottabb, de mégis lenyűgöző stílust kedvelik.

A Guess Nova divatórák több olyan elemet ötvöznek, amelyeknek a nők nem tudnak ellenállni, amikor órát választanak. Lágy fehér szín, amely mindenhez illik, minimalizmus, nagyobb, 38 mm-es átmérő és gyémánt.

A 12 óránál lévő gyémánt valóban aprócska, de ezzel is nagyon kedvező árú vizekre evez.

Tiszta fehér és elegáns női órák – Fotógaléria
26.10.2023
Tiszta fehér és elegáns női órák – Fotógaléria

(6) Óra rózsaszín arany színben

A rose gold, vagy a fém rózsaszín-arany színe mindig nagyon elegánsnak tűnik, és a hölgyek gyakran előszeretettel nyúlnak utána. Ezzért a rózsaaranyból készült női órák kategóriáját is ide soroljuk.

69 205 Ft raktáron

A fém rózsaszín színe a Michael Kors divatmárka Pyper darabjával aratott sikert. Apró kristályok, finom design és rózsaszín bőrszíj – ez az óra minden romantikus léleknek megfelel.

Rózsaarany színű női karóra – Fotógaléria
23.11.2023
Rózsaarany színű női karóra – Fotógaléria

(7) Klasszikus sportóra szabadidős célokra

Nem szereted a díszes női órákat, vagy egyszerűen csak egy alkalmi darabot keresel, amely inkább tornacipőhöz és pólóhoz illik, mint koktélruhához? A női sportórák kategóriája vonzó lehet az Ön számára.

A sportos stílusú tartósság megtestesítője természetesen a Casio G-Shock sorozat, amely egyre inkább a klasszikus G-Shockok női változatait is magában foglalja. A G-Shockok friss, nőies megjelenését és "férfias" jellemzőit egyesítették a Casio G-Shock Original GMA-S2100-ban, amely a legszebb sportóra lett megfizethető áron.

(8) Négyszögletes órák

szögletes órák nem feltétlenül csak az idősebb hölgyek számára készültek. Ha pedig egy olyan órát keres, ami más, ne féljen megnézni a szögletes tokokat.

64 715 Ft Az értékesítés véget ért

Modern, elegáns és praktikus órának választottuk a Citizen Elegant EM0493 -as órát, 12 óránál kis kövekkel.

Ami a praktikusságot illeti, a hölgyek értékelni fogják a napelemes energiaellátást, amelynek köszönhetően nem kell cserélni az órában lévő elemet.

Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria
12.1.2024
Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria

(9) Titánium mint nagyszerű alternatíva az érzékeny bőrre

A titán manapság nagyon népszerű anyag az órákhoz. Nemcsak azért, mert ez egy rendkívül könnyű és tartós fém, hanem különösen antiallergén tulajdonságai miatt, amelyeknek köszönhetően az órát még a nikkelérzékenyek is hordhatják (amely meglepően sok még a közönséges sebészeti acélban is, körülbelül 11-14%). A női titánium órák nagyszerű alternatívát jelentenek az érzékeny bőrű nők számára.

49 030 Ft raktáron

A hölgyek a 28 mm átmérőjű Boccia Titanium 3239-03-at a legszebb, megfizethető árú titánium órának tartják. Nemcsak a méret, hanem az arany kivitel és a karkötő jól átgondolt koncepciója is érdekes választássá teszi az ékszerstílusban.

A titánium anyagnak köszönhetően nemcsak rendkívül könnyűek, hanem antiallergének is, így az érzékeny bőrű nők különösen értékelni fogják.

(10) Az órának tökéletesen olvashatónak kell lennie?

Az idő könnyű leolvasása az oka annak, hogy az órát egyáltalán létrehozták. Az Ön számára is a jó olvashatóság a legfontosabb tulajdonság? A könnyen leolvasható órakategória egyszerű számlapokat, kontrasztos mutatókat és indexeket kínál, amelyekkel nem fog hiányozni.

18 630 Ft raktáron

A Lorus PRX11JX9 egyszerű kialakításával és tökéletesen olvasható arab számokkal nyűgöz le. Szó szerint rányomják bélyegüket a számlap fehér hátterére, és így kihagyhatatlannak ígérkeznek. A homályban a hölgy értékelni fogja a nagyobb mutatók lumineszcenciáját.

Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria
8.12.2023
Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria

Extra tipp: Órák pároknak

Az órák prákonak mindenképpen eredeti ötletet jelentenek, hogy boldoggá tegyék a másikat, és megmutassák, hogy összetartoznak. Esküvői évfordulókra vagy más alkalmakra is nagyszerű ajándék. A gravírozott személyes dedikáció növeli az ajándék érzelmi értékét.

Foto: Hodinky 365
56 135 Ft raktáron

Mint a legszebb pár órát megfizethető áron, a népszerű Festina Swiss Made kollekciót választottuk. A teljesen fémből készült férfi és női modell egyaránt különösen népszerű a mindkettőhöz illő, egyszerű megjelenés kedvelői körében.

Foto: Hodinky 365
56 135 Ft raktáron

A cikkben említett óra

49 030 Ft raktáron
69 205 Ft raktáron
56 135 Ft raktáron
56 135 Ft raktáron
18 630 Ft raktáron
57 000 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)