Kosár
0 Ft
Rendelés
logo

Női karóra rózsaszín arany színben – Fotógaléria

Címkék: Képek | Női | Klasszikus | Divat

23.11.2023 | 5 MIN

Tudja, melyik fémszín az in most a divatvilágban? Ez a rose gold, vagyis egy meleg, rózsaszín tónusú rézszín, amely mindenhol trendi, ahová csak néz... Még az ékszereken és a divatkiegészítőkön túl is. Ezért állítottunk össze egy válogatást divatos női órákból rózsaaranyban.

A Festina Boyfriend órák stílusos tisztaságot és kellemes egyszerűséget hoznak a választékunkba, és éppen a kiszámíthatatlan dizájnelemek azok, amelyek közelebb viszik őket a férfi formális órák stílusához.

Innen ered a Boyfriend kollekció neve is, utalva arra, hogy sok nő az egyszerűbb, férfiasabb stílusú órákat kedveli.

Mikor és honnan indult a jelenlegi rose gold trend? Anekdotikusan azt mondják, hogy a rózsaarany őrület 2015-ben született, amikor az internetes influencerek egyre növekvő tábora teljesen "levetette" az Apple akkor új, rózsaarany iPhone 6S vonalát (amihez természetesen az egész megjelenésüket kellett igazítaniuk). Azóta a trendhullám nemcsak a kiegészítők és ékszerek szektorát mosta át, hanem a belsőépítészetben és az autótervezésben is megfigyelhető. A Vogue szerkesztői szerint pedig nem valószínű, hogy egyhamar elhagy minket.

Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria
8.12.2023
Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria

A Festina kínálatának másik rózsaszín kincse a Mademoiselle karóra, amelyet csillogó Swarovski-kristályokkal ékesítettek.

Gyönyörű díszítésével és finom, minimalista számlapjával a Mademoiselle egy igazi ékszer.

A Gant divatmárka sokoldalú, minimalista és minden szempontból elegáns órákat kínál.

Foto: Hodinky-365.cz

A WGSN (egy New York-i székhelyű trend-előrejelző cég) szerint azonban a rose gold mánia kezdete még a híres rózsaszín iPhone előtt bekövetkezett. Valójában a rózsaarany ékszerek és kiegészítők már 2012-ben megjelentek olyan híres tervezők, mint Jimmy Choo és Robert Cavali divatkreációiban. Ezeket követték más divattervezők, lakberendezési kiegészítők tervezői (Tom Dixon) és mások...

Hol máshol keressük a sikeres divatirányzatot, mint a divatmárkáknál? Ezért a Michael Kors-nál is változatos rózsaszín választékot talál.

A rose gold trendek a divat- és influencer térben is tomboltak, ami végül azt eredményezte, hogy 2016-ban a rózsaaranyat az úgynevezett Pantone Az év színévé nyilvánította. Azóta a rózsaarany hivatalosan is meghatározta a divatbemutatók, a lakberendezés, és ami a legfontosabb, az esküvők és hasonló események uralkodó színét. Így alakul ki egy igazi kanonizált trend.

Michael Kors egy New York-i stílusikon, és nagyon jól tudja, hogy mit kell viselni – egy nagyobb órát minimalista stílusban és – természetesen – rózsaaranyban. Ez a Pyper kollekció.

69 205 Ft raktáron

A kifinomult dizájn a sportos eleganciát és a nagyobb órákat kedvelő nőknek fog tetszeni. És ez a Parker kollekció esetében sincs másképp.

76 440 Ft raktáron

A Guess márka szintén az eredetiséggel és a kifinomult dizájnnal büszkélkedhet.

Guess Jewelry értékelés – Átlátszó elegancia
18.12.2023
Guess Jewelry értékelés – Átlátszó elegancia

A Guess nem éppen a minimalizmus híve, és nyugodtan mondhatjuk, hogy az óráik egyszerűen a sajátjuk.

30 552 Ft raktáron

Az olyan nők körében népszerűek, akik ki akarnak tűnni a társadalomból.

59 015 Ft raktáron

Női Guess óra – Képgaléria a legszebbekről
5.12.2023
Női Guess óra – Képgaléria a legszebbekről

A következő években más színeket nyilvánítottak az év színének, és a rózsaarany trend hanyatlása széles körben várható volt. Ez azonban nem következett be, és a felmérések szerint majdnem olyan népszerű, mint 2016-ban volt. És hogy ez hogyan lehetséges? Egy "millenniumi rózsaszín" néven emlegetett jelenség miatt (a millenniumiak egy olyan generációra utalnak, amely a modern technológia által körülvéve nőtt fel, és jellemzően a közösségi médián keresztül kommunikál).

Egy Invicta karórával pedig biztosan kihagyhatatlan leszel, hiszen a játékos és eredeti dizájnjairól híres márka nem fogja elkerülni egyik barátja vagy kollégája figyelmét sem.

Azok a nők, akik szeretik az órákat egy adag játékossággal, azonnal megőrülnek értük. Ez azonban nem von le a praktikusságukból.

Bár a fotó alapján első ránézésre talán nem tudja, ez az óra nem egy törékeny virág. Ehelyett egy vaskos darab acél, így számítson rá, hogy érezni fogja a súlyát a csuklóján.

Invicta Wildflower – Fotógaléria a vadregényes kertről
22.12.2023
Invicta Wildflower – Fotógaléria a vadregényes kertről

Így a vásárló a romantikus dizájn tökéletes kombinációját kapja a fokozott tartóssággal, amit az 50, de leggyakrabban 100 M-től megnövelt vízállóság és a zafír bevonattal ellátott tömör ásványi kristály garantál.

A"Millennial pink" túlzás nélkül popkulturális jelenség, és a híres divatmagazin, a Marie Clair szerint azért jött létre, mert a rózsaszín és a rózsaarany egyszerűen olyan színek, amelyek hízelegnek az influencerek Instagram-fotóinak "tökéletes" hangulatához, amelyek a valóságnál "rózsaszínesebbnek" hivatottak tűnni. És ami most trendi az Instagramon, az a hivatalos divatvilágban is trendi. A divatbefolyásolás iránya kissé vegyes lett a mai világban. De éppen ezért a rózsaarany még nem ment ki a divatból, pedig eredetileg ezt jósolták neki.

Valószínűleg már kiválasztotta az órája színét, de lehet, hogy mással is foglalkozik – például azzal, hogy az óra könnyen leolvasható legyen, vagy hogy alkalmas legyen az érzékeny bőrűek számára, akik allergiásak az általánosan használt acélban található nikkelre. A német Boccia Titaniumnak van egy olyan megoldása, amely minden igényt kielégít.

38 400 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)

Órákat készít titánból, amely teljesen antiallergén. Az óra emellett nagyon minimalista és elegáns. Gyakorlatilag valószínűleg nem fog olyan ruhát találni, amihez ne passzolna. Talán csak egy edzőruhával az edzőteremben.

Ha a jó olvashatóság vagy az antiallergénség a fő kritérium, nézzen más lehetőségeket:

Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria
8.12.2023
Jól leolvasható női órák 150 000 Ft-ig – Fotógaléria

Rózsaarany óra, de lehetőleg napelemes? Ezt kínálja a japán Citizen márka, amely az óragyártás technológiai óriásának számít. Ráadásul a modellek mindig tisztán elegánsak, finoman díszítettek és Eco-Drive, azaz fény által működtetett meghajtásúak.

118 180 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)

A járástartalék teljesen feltöltött akkumulátor esetén fél év, és a normál működéshez naponta csak néhány percet kell a fényben tölteniük.

A Citizen gondol az apró, szögletes órák szerelmeseire is, amelyek népszerűsége mostanában kezd visszatérni.

Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria
12.1.2024
Elegáns női szögletes órák – Fotógaléria

És ki vágyik egy luxus kis ékszerre svájci pedigrével? A kicsiny Tissot Lovely a csiszolt üvegével bármely társasági estét feldobja.

A szögletes Lovely Square modell pedig ugyanilyen hatásos. A Tissot a svájci precizitás és elegancia mestere. A Tissot női karórák esetében pedig ez kétszeresen is igaz.

Tissot Lovely Square női karórák fotógaléria – A szögletesek újra divatba jöttek
12.2.2024
Tissot Lovely Square női karórák fotógaléria – A szögletesek újra divatba jöttek

A svájci Certina márka bizonyára a női rózsaszín elegancia terén is tud valamit nyújtani.

Rózsaszín óra-keresésünket pedig a japán zen-kertekben fejezzük be, ahol a Seiko Presage Japanese Zen Garden Sakura Daytime elvisz minket.

Gyönyörű, de gondolom, Ön inkább a klasszikus aranyhoz nyúl? Inspirálódjon a legnépszerűbb női aranyórákból összeállított válogatásunkból:

Arany női órák - Fotógaléria
7.3.2023
Arany női órák - Fotógaléria

A cikkben említett óra

69 205 Ft raktáron
76 440 Ft raktáron
118 180 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 29.5.)
Kedvezmény 30%
30 552 Ft raktáron
59 015 Ft raktáron
38 400 Ft (A kiszállítás előrelátható ideje: 28.5.)
Megtekintés következő
59 900 Ft nem elérhető